آموزش ها, مطالب مربوط به سابلیمینال, مطالب ناخودآگاه, مقالات, وبلاگ

۳ عامل مهم در میزان نتیجه گیری از(بیوکینزی و سابلیمینال)

3 عامل مهم در میزان نتیجه گیری از سابلیمینال و بیوکینزی

۳ عامل مهم در میزان نتیجه گیری از(بیوکینزی و سابلیمینال)

مطالب سابلیمینال

ویرایش شده در ۱ بهمن ۱۴۰۱

۳ تا عامل وجود داره که باعث میشه شما نتیجه گیری خیلی بهتری از سابلیمینال داشته باشید.

در این مطلب ما میخواهیم به طور خلاصه به این ۳ عامل مهم بپردازیم، چراکه موارد بسیار بیشتری برای نتیجه گیری عالی وجود داره.

اما در این مطلب قراره به ۳ تا از مهم ترین این عوامل بپردازیم.

پس تا پایان این مطلب همراه من باشید

سلام دوستان، امیدوارم حالتون عالی باشه، در این مطلب کاربردی سعی شده تا عواملی رو بیان کنم که از مهم ترین عوامل در نتیجه گیری یا سرعت نتیجه گیری ما از بیوکینزی و سابلیمینال ها هستند.

۳ عاملی که میتوانند تعیین کنند که شما تاچه حد دیر یا زود نتیجه میگیرید.بیوکینزی و سابلیمینال

گرچه عوامل بسیار زیادی در روند نتیجه گیری دخیل هستند.

اما یک سری از عوامل که شامل ۱۰ درصد عوامل حساب میشوند، ۹۰% نتیجه گیری را برعهده دارند.

درست مانند اینکه ۹۰% ثروت دنیا به ۱۰% از افراد دنیا تعلق داره.

نسخه صوتی توضیحات:

پیشنهاد میشود مطلب”ترکیبات طلایی و استثنایی سابلیمینال ها ” را بخوانید.

۱- باور 

باور قوی داشتن به اینکه انجام سابلیمینال و بیوکینزی یک مسئله عادی هست و انجام شدنیه.

اگر چیزی باعث شده تا فکر کنید باور بی تاثیر هست به این جمله من فکر کنید.

میخوام از قدرت باور براتون یک داستان بگم:

قبلا ها که پیش دبستانی بودم یک باور عجیب توی خونه ما بود و این بود که مثلا اگر کسی یک دسته کلید را تکان دهد در اون روز یک ظرف یا لیوان میشکنه.

من اصلا نمیتونستم قبول کنم همچین چیزی رو، برای همین همیشه با این مورد با مادرم بحث داشتم، تا اینکه یکبار یواشکی بدون اینکه کسی بشنود کلید تا تونستم تکون دادم و گفتم حالا ببینم چی میشه.

همون شب مهمان داشتیم و یک نفر درحال تعارف میوه و شیرینی بود که یهو ظرف ها افتادن و همه شکستن !

اما چرا؟

منکه باور نداشتم، پس چطور این اتفاق افتاد.بیوکینزی و سابلیمینال

خب نکته ای که در اینجا باید بهتون بگم، این هست که ناخودآگاه ما از کودکی شکل میگیرد و باور های اطرافیان تا سن ۷ سالگی در ذهن ما ثبت میشود.

در این مورد سعی نکردم تا باور خودم رو عوض کنم و به صورت یک یادگاری از کودکی دارم.

هنوز هم امکان ندارد که کلید رو تکون ندم و ظرفی در اون روز نشکند.

پس برای یک باور مهم نیست که وابسته به درون ما باشد یا به محیط بیرون، مهم نیست که آیا منطقی است و آیا منطقی نیست.

میدونم احتمالا به چی فکر میکنید.

درسته ما میتونیم باور های خودمون رو شرطی کنیم.

مثلا فکر کنید اگر بجای دسته کلید، یه چیزی مثل چند سکه را توی دستمون به هم تکون بدیم، اون روز پول دستمون میاد، معلومه که میشه.

پیشنهاد میکنم حتما این کار رو کنید.

باورهای جدید بر اثر یک شرط بوجود بیارید.

باور از طریق متافیزیک این کار را میکند و این خارج از درک ما هست برای همین نمیتونیم این پدیده هارو قبول کنیم، اما هست و داریم میبینیم.

در ضمن، شما زمانی که باور قوی داشته باشید تصویر سازی ذهنی قوی هم از یک مسئله میتونید داشته باشید.

پس عامل ۲ تصویر سازی ذهنی هست.

۲-تصویر سازی ذهنی

برای داشتن تصویر سازی خوب و موثر شما نیاز دارید تا در محیطی آرام و بی سروصدا قرار داشته باشید.

چیزی در محیط باعث بهم زدن آرامش و تمرکز شما نشود.

مطمعن هستم اکثر شما تاحالا کنجکاو نشدید که تا کجا میتونم تمرکز کنم و تصویر واضحی بسازم، این کار برای من یک سرگرمی شده بود.

اگر تصویر سازی رو به صورت دقیق و عمیق انجام بدید به طور قطع شما وارد حالت رویای شفاف یا خواب آگاهانه میشوید.

حالتی که در اون دارید خواب میبینید و آگاهی دارید و متوجه هستید که درحال خواب دیدن هستید.

این حالت یکی از عمیق ترین حالت تصور هست.

شما در رویای صادقانه یا رویای شفاف به راحتی به هرچه فکر کنید و تصور کنید تبدیل میشوید.

این کار یکی از لذت بخش ترین کارهایی هست که هر فرد میتونه انجام بده.

به زودی سعی میکنم تا یک آموزش کامل و قابل فهم برای راحت ترین روش انجام دادن رویای شفاف براتون تهیه کنم.

اما فراموش نکنید که رفتن به عمق تصور هم میتونه یکی از این روش ها باشه.

شما زمانی که تا این حد بتوانید وارد ضمیر ناخودآگاه خود شوید و خواب ببینید و درخواب آگاهی داشته باشید طوری که بتوانید هرچیزی را در آنِ واحد تغییر دهید بهترین نتیجه رو هم میتونید بگیرید ، تصویر سازی در حالت رویای شفاف قدرتمند ترین تصویر سازی شناخته شده است.

تصویر سازی واضح ، از خودتون به کسی که قراره تبدیل بشید داشته باشید .

هرچی تصویر سازی قوی تر باشه ، زودتر به نتیجه دلخواه می‌رسید .

۳- تکرار ، تکرار ، تکرار 

تکرار کردن یک فلسفه بزرگ دارد و نمیخوام در این مقاله به موضوع فلسفه تکرار بپردازم اما فقط به این مثال که میزنم کمی فکر کنید ، به قلب فکر کنید ، با تکرار هست که مارو زنده نگه داشته است و باعث میشه تا ما بزرگ بشیم ، تجربه کنیم ، بخوابیم ، همش حاصل تکرار قلب هست .

یک ورزشکار از ۱ روز ورزش به سلامتی و تناسب اندام دلخواه نمیرسه، بلکه با تمرین و تکرار در یک مدت زمان خاص هست که میتونه شاهد پیشرفت خودش باشهبیوکینزی و سابلیمینال

ما از کار هایی که هر از چندگاهی انجام میدیم به موفقیت نمیرسیم ، از کارهایی که پیوسته انجام میدهیم موفق میشویم ، و این در تمام موفقیت ها صدق میکند

به صورت دیگه تکرار به این معنی است که اگه یه زمانی نتایج قرار باشه دیرتر ظاهر بشن و ما چون هنوز ندیدیم ، نباید از گوش دادن به سابلیمینال و دیدن بیوکینزی دست بکشیم  بکشیم .

به چندحط بالاتر فکر کنید که گفتم برای باور مهم نیست که چطور ، اون به صورت متافیزیکی عمل میکند و خارج از درک ما هست.

اکثر کاربران دقیقا زمان هایی نتیجه مطلوب و خوبی میگیرند که در ناامیدی باز هم به صورت منظم از سابلیمینال استفاده کردند .

پیشنهاد میشود مطلب” سابلیمینال دروغ یا واقعیت؟ ” را بخوانید.

سخن آخر

باور عامل مهمی هست ، بعد از اون تصویر سازی یک پدیده بسیار قدرتمند است که به ایجاد باور ، ثبت باور و تغییر باور کمک میکند.

تکرار و تکرار و تکرار به معنی مداومت هست و شما درهرچیزی مداومت داشته باشید قطعا میتونید به نتیجه مطلوبی برسید به شرطی که در راستای هدفی که دنبال میکنید باشه.

امیدوارم توضیحاتم تونسته باشه کمکتون کنه ????

هر نظر ، انتقاد و پیشنهادی دارید در پایین این توضیحات با ما در میون بزارید ، خوشحال میشیم.

حتما دیدگاه ها و سوالاتتون رو در رابطه با این مقاله از من بپرسید و با ثبت نظراتتون در مطالب سایت به من و تیم مجموعه حقیقت پنهان انرژی بدید

۵۸ thoughts on “۳ عامل مهم در میزان نتیجه گیری از(بیوکینزی و سابلیمینال)

  1. Rahmani گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    آیا میشه تمرین های آلفا،کاغذ وقلم،شکرگذاری باهم استفاده کرد؟
    یعنی مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟

    1. سلام وقتتون بخیر و برکت باشه
      بله میتونید انجام بدید
      تمرینات کاغذ و قلم وشکرگزاری تمرینات نوشتاری هستند و تمرین آلفا تمرین تصویر سازی هست
      برای همین به عنوان مکمل برای نتیجه گیری عالی به شمار میاد
      با تشکر از شما

  2. سما گفت:

    سلام من ساب بینی گوش دادم و تموم نکات رو رعایت کردم
    ولی ساب بر عکس عمل کرد از چند جا پرسیدم گفتن که گاهی اوقات بر عکس عمل می کند ایا حقیقت داره

    1. سلام وقتتون بخیر باشه.
      در رابطه با برعکس عمل کردن ساب دقیقا اتفاق میوفته.
      اما کی؟
      زمانی که سازنده اون سابلیمینال در طراحی جملات تاکیدی مهارت و تخصص نداره. و مثلا جمله تاکیدی اشتباهی در فایل به کار ببره.
      در رابطه با نوع طراحی جملات تاکیدی، من براتون یک لینک مقاله قرار میدم، مطالعه کنید :
      نحوه نوشتن جمله تاکیدی
      با تشکر

  3. aligholpour9594 گفت:

    سلام خسته نباشید بخاطر زحماتتون
    یه سوال داشتم درمورد اینکه
    یه پسر ۱۶ ساله میتونه از یه سابلیمینالی که لایه های زیادی به کار برده شده داخلش و تاکیدات زیادی داره برای تغییر رنگ چشم یا تغییرات فیزیکیه دیگه استفاده بکنه و نتیجه بگیره؟

    1. سلام وقتتون بخیر
      بله میتونه استفاده کنه اما بحث لایه ها چیزی نیست که به همین راحتی به کار برده بشه و مربوط به ساخت ، اگر جایی دیدید که گفتند هزاران لایه داره بدونید چیزی نیست جز ترفند برای فروش محصول ، از محصولات ما استفاده کن با خیال راحت.
      با تشکر

  4. hadis گفت:

    سلام خیلی خیلی خسته نباشین و امید وارم حالتون خوب باشه . واقعا ممنون از سایت خوبتون دمتون گرم عالیه . چند سولی از خدمتتون داشتم اینکه من از سابلیمینال استفاده میکردم ولی الان حدود ۲ ماه میشه که دیگه گوشش ندادم ممکنه که اگه دوباره گوش بدم اثری نداشته باشه ؟ و اگه این طوریه فقط این سابلیمینال اثر نداره یا کلا هر ساب دیگه ای هم استفاده کنم اثری نخواهد داشت ؟ سابم که گوش میدادم برای تغییر رنگ چشم بوده . و یه سوال دیگه میتونیم از طریق تمرین کاغذ و قلم به رنگ چشم دلخواهمون برسیم با توجه به این وضعیت ؟

    1. سلام دوست عزیز
      خیر ایرادی نداره و میتونید مجددا شروع کنید ، بله میتونید با استفاده منظم و زیاد از کاغذ و قلم نتیجه بگیرید.
      با تشکر

  5. تینا گفت:

    سلام
    ی سوال داشتم : ساب کاهش وزن رو با چ سابی ترکیب کنیم بهتر جواب میده؟؟؟
    ممنون از شما و سایت عالیتون ????

    1. سلام دوست عزیز
      بهترین ترکیب سابلیمینال کاهش وزن و سابلیمینال زیبایی نامحدود است ، اگر در کنارش ورزش هم بکنید عالیه که سابلیمینال افزایش اراده رو گوش کنید تا در رژیم و ورزش اراده کافی رو داشته باشید.
      دقت کنید که زمانی که ما باور ها سالمی نداشته باشیم باعث میشه هر فعالیتی در جهت خواسته انجام بدیم به نتیجه نرسیم ، اما با سابلیمینال باور های سالمی رو میکاریم و هر فعالیتی در جهت کاهش وزن از جمله رژیم و ورزش بهترین نتیجه رو بگیرید ، با تشکر

      1. گلی گفت:

        سلام روزتون بخیر، ببخشید من ساب چشم آبی را ازتون خریداری کردم ولی الان که میخام دانلود بکنم تمرین ها را دانلود نمیشه دیگه ، ممنون میشم کمک کنید

        1. سلام دوست عزیز
          در این رابطه لطفا به پشتیبانی تلگرام یا اینستاگرام حقیقت پنهان مراجعه کنید
          با تشکر

  6. Ali گفت:

    سلام مدیرسایت
    من از سایت شما ناراضی هستم
    از دیشب تلاش میکنم که ثبت نام کنم ولی هنوز موفق نشدم و کمک موثری هم از پشتیبان دریافت نکردم ،
    مشکل ؛ دریافت رمز جدید به ایمیلم نمیاد چرا؟!

    1. سلام دوست عزیز
      مطمئن هستید ، ایمیلتون رو درست وارد کردید؟
      به پشتیبانی فنی تلگرام اگر پیام بدید کمتر از ۲ ساعت مشکلتون حل میشه و براتون به صورت دستی رمز جدید قرار میدن.
      با تشکر

  7. luna گفت:

    من همین امروز توی سایتتون عضو شدم ولی واقعا عاشقش شدم
    مطالبی که من جایی ندیده بودم اینجا هست هرچیزی که میخواستم اینجا داره من عاشق متافیزیکم
    سپاس از اینکه سایت به این خوبی دارین????♥️

    1. سلام دوست عزیز
      ممنونم از شما و نظر لطفتون ، مرسی که نظر خودتون رو برای ما و دیگر کاربران به اشتراک گذاشتید و باعث انرژی ما و دیگر مخاطبان شدید
      با تشکر از شما

  8. Yas گفت:

    عالی بود من خیلی خوشم اومد دقیقا هم همین سوالام بودن خیلی استفاده کردم ممنون

    1. خواهش میکنم ، خوشحالم که بهتون کمک کردیم.
      با تشکر از ثبت نظرتون

  9. غزل گفت:

    سلام ببخشید من یه دختر ۱۴ ساله هستم اول اینکه میتونم از سابلیمینال استفاده کنم و دوم اینکه از کجا بفهمم سابلیمینالی که استفاده میکنم اصل هستند و تقلبی نیست خوشحال میشم پاسخ بدین????

    1. سلام دوست عزیز
      با توجه به اینکه سن شما کم هست ، بهتره از تمرینات رایگان کاغذ و قلم وشکرگزاری استفاده کنید ، نتایج خیلی خوبی هم بدست میارید ، نیازی به سابلیمینال هم نیست ، اما اگر خواستید از یک سابلیمینال استفاده کنید ، اون منبع رو با دیگر منابع مقایسه کنید ، راه های ارتباطی ، شبکه های پاسخگویی ، خدمات مختلفی که ارائه داده میشه ، کیفیت کار و کیفیت تصاویر و مقالاتی که اون وبسایت ارائه میده رو مورد بررسی و مطالعه قرار بدید و ببنید که کدوم منبع میزان اعتبار بیشتری داره؟
      این راه ها میتونه بهتون کمک کنه.
      با تشکر

  10. امیر گفت:

    سالبینال های شما فوق العاده است

    1. ممنونم از شما دوست عزیز.
      اگر ممکن هست نتایجتون روهم با دوستان به اشتراک بگذارید.
      با تشکر

      1. کمند گفت:

        سابلیمینال هاتون به چه زبانبه؟_کپی هست یا خودتون تهیه ومیسازیدشون؟

        1. سلام دوست عزیز
          به زبان فارسی هستش و توسط تیم خودمون هم ساخته میشه

        2. فاطی گفت:

          سلام میشه آدرس سایت حقیقت پنهان در تلگرام که گفتید توش فعالیت دارید در مورد ساب ها و نتایج رو اینجا بزارید من برم عصو شم ببینم
          اخه اصلا پیدا نمیکنم بعد اینستامم به مشکل خورده برا همین گفتم
          ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ گو باشید

        3. سلام وقتتون بخیر باشه خانم فاطمه عزیز
          ایدی تلگرام مجموعه : @hiddenfact_subliminal
          ایدی پشتیبانی تلگرام: @hiddenfact_support2
          با تشکر از شما

  11. امیر گفت:

    ببخشید من یه سوال دارم اونم اینکه چرا باید یه ساعت به سالبینال گوش داد
    من هر سایتی رفتم نوشته بود هر چه قدر بیشتر استفاده کنی زودتر نتیجه میگیری
    بیشتر اونا هم نتبجه گرفته بودن
    ..
    ..
    ممنون میشم توضیح بدین

    1. سلام دوست عزیز.
      حتما مقاله ، جرا نباید بیشتر از یک ساعت به سابلیمینال گوش داد ، رو مطالعه کنید.
      به طور کامل نوشتیم ، نحوه ساخت ما با بقیه متفاوت هست

      1. رها گفت:

        سلام وقت بخیر الان من ۳روز بابت بیوکنزی چشم عسلی پرداخت کردم اما فایل رو ارسال نمی کنید پاسخگو هم نیستید. به نظرم این بی احترامی هست نسبت به ما که به شما دوستان اعتماد میکنیم.

        1. سلام دوست عزیز
          شما تازه ۳ روز هست که هزینه بیوکینزی اختصاصی رو پرداخت کردید . حتما بهتون گفته شده که ساخت بیوساب بین ۷ تا ۱۰ روز زمان میبره ، نگران نباشید براتون ارسال میشه ، نظرات دیگران رو بخونید نارضایتی نیست و اگر بوده مثل پاسخی که به شما دادم ، قانع و متوجه شدند که مشکلی وجود نداره
          البته احتمالا کم کاری از ما بوده که به شما گفته نشده که تایم آماده سازی بین ۷ تا ۱۰ روز طول میکشه
          متشکرم از اینکه درک میکنید

  12. امیرحسین گفت:

    سلام.
    ۱- قسمتی از سایت نوشته بودید که برای گوش کردن به ساب هدفون باید قابلیت لفت و رایت داشته باشه میشه بیشتر توضیح بدید.
    ۲_ این دوره مدیتیشن که قراره منتشر بشه روی خواب تاثیر داره؟ چون وضع خوابم اصلا خوب نیست و خوب خوابم نمیبره و نمیتونم سحر خیز باشم. ایا روشی برای حل این مشکل دارید؟

    1. امیرحسین گفت:

      سلام. ببخشید جواب سوالم را ندیدم دوباره فرستادم. فقط یه سوال دیگه دارم. این دوره مدیتیشین که میخواهید بگذارید روی خواب موثر هست؟

      1. سلام دوست عزیز.
        یکی از بحث های دوره مدیتیشن کیهانی مربوط به متعادل سازی چاکراهاست که همین باعث تعادل در تمام ابعاد زندگی میشه .
        با تشکر

    2. سلام دوست عزیز.
      ببینید قابلیت راست و چپ که میگیم نان دیگرش همون استریو هست ، یعنی روی هندزفری نوشته شده که L و R که مشخص کرده هر کدوم برای کدام گوش هست.
      یکی از بحث های دوره مدیتیشن کیهانی مربوط به متعادل سازی چاکراهاست که همین باعث تعادل در تمام ابعاد زندگی میشه .
      با تشکر

  13. امیرحسین گفت:

    سلام
    .۱- ایا هندزفری که برای گوش دادن استفاده میکنیم باید قابلیت خاصی داشته باشه؟ چون یه بار تو یه جا دیدم نوشتین که باید قابلیت لفت و رایت داشته باشه که منظورتونو نفهمیدم. مگه نباید هر دو قسمت هندزفری موقع شنیدن فعال باشه.
    ۲_ ایا می توان هنگام مطالعه به ساب ها گوش کرد؟
    ۳_ من مشکل خواب دارم. شب دیر خوابم میبره و مدت خوابم هم کمی زیاده. ایا به جز ساب میتوان از روشی مانند مدیتیشن استفاده کرد که این مشکلم حل بشه. چون الان دارم از یه ساب استفاده میکنم و دیگه زمان ندارم روی ساب دیگه بزارم.

    1. سلام دوست عزیز.
      ۱ : هندزفری باید راست و چپ داشته باشه ، یعنی حالت استریو باشه ، که احتمالا شما با حالت استریو بهتر متوجه منظور من از راست و چپ بشید.
      ۲ : بله میتونید در حین مطالعه و کار های روز مره به سابلیمینال گوش کنید اما طبق برنامه استفاده شما کلا در روز باید یک ساعت گوش کنید و همون یک ساعت رو به ۶ تا ۱۰ دقیقه تقسیم کنید ، پس بهتر نیست اون ده دقیقه رو اختصاص بدیم به سابلیمینال ؟
      تا هم ذهنمون آروم بشه و هم حداکثر تاثیر رو از سابلیمینال ببریم.
      ۳ : هر نیم ساعت مدیتیشن عمیق برابر با ۴ ساعت خواب ، پس با مدیتیشن میتونید کمبود خواب رو جبران کنید ، خود من سال ها پیش برای کمبود خواب از مدیتیشن استفاده میکردم.
      با تشکر

  14. ابولفضل گفت:

    با سلام
    ببخشید من یه سؤال داشتم لطف میکنید اگه راهنماییم کنید
    (شما گفتید در طول روز بیشتراز یک ساعت نباید به سابلیمینال ها گوش کرد وگرنه اگه بیشتر باشه ذهن مقاومت میکنه) من در طول شبانه روز بخاطر کاری که دارم بیشتراز ۳ الی ۴ساعت نمیتونم بخوابم و من سابلیمینالو به ۶ قسمت ۱۰دقیقه ای تقسیم کردم طبق گفته شما
    یعنی من امروز به مدت یک ساعت سابُ گوش میدم وشب فقط ۳ ساعت میخوابم و دوباره شروع میکنم به گوش دادن ساب به مدت ۶تا ده دقیقه، که قبل از خواب و بلافاصله بعداز خوابم هم هست
    این مسئله موجب مقاومت ذهنی من نمیشه؟!
    نمیدونم درست منظورمو رسوندم یا نه????امیدوارم متوجه منظورم بشید????????

    1. سلام ابولفضل عزیز.
      کاملا متوجه منظورتون شدم . نه ایرادی نداره ، همین که به وعده های ۱۰ دقیقه ای تقسیم کردید ، خیلی خوبه و باعث مقاومت نمیشه، اما سعی کنید ساعت خوابتون رو بیشتر کنید ، چون بدن برای ترمیم DNA و کلا برای رشد و تغییر و بازیابی انرژی از دست رفته نیاز به خواب داره ، اگر نمیتونید خواب رو زیاد کنید ، میتونید با مدیتیشن این کمبود خواب رو جبران کنید ، چون نیم ساعت مدیتیشن اصولی برابر با ۴ ساعت خواب ، از لحاظ دریافت انرژی.
      اما به طور کل مشکلی ندارید ، با تشکر

      1. ابولفضل گفت:

        خیلی ممنونم از راهنماییتون????❤️????
        ببخشید ‌‌‌شما در رابطه با خواب ساب یا مقاله ای در خصوص مدیتیشن دارید؟!

        1. سلام دوست عزیز.
          برای خواب سابلیمینال رویای شفاف هست و در رابطه با مقاله قصد داریم تا یک مدیتیشن برای ورود به خلصه و تقویت تصویر سازی بنویسیم براتون.
          با تشکر

        2. ابولفضل گفت:

          خیلی خیلی ممنون????❤️
          این مقاله تا چه مدت دیگه رو سایت میزارید؟
          و اینکه من که بیشتراز ۴ ساعت نمیتونم بخوابم یعنی ممکنه از سابلیمینال (چشم درشت) نتیجه نگیرم یا نتیجه اون چیزی که میخوام نشه؟:(

        3. خواهش میکنم ابولفضل عزیز.
          قطعا خواب یک عامل خیلی مهم محسوب میشه و اگر رعایت نشه ، ممکنه اون نتیجه که میخواهیم رو نگیریم.
          اما امکان داره سیستم بدنی شما عادت کرده باشه و با ۴ ساعت خواب تمام نیازهاشو برطرف کنه و هیچ مشکلی نداشته باشید ، افراد زیادی رو میشناسم که در شبانه روز خواب خیلی کمی دارند اما مثل فردی که خواب ۸ ساعته دارن بازدهی دارند ، چون سیستم بدنی عادت کرده و مشکلی نداره.
          با تشکر

  15. امیرعلى طهرانى گفت:

    سلام خسته نباشید یک سوال داشتم اینکه ساب بدون روش کاغذ و قلم بى اثر میشه و تاثیری نمیگذارد و حتما باید کاغذ و قلم باشه؟
    و خواهشا بهترین جملات تاثیرگذاره کاغذ قلم براى این چهار مورد بدین بهم ممنون
    یک متعادل شدن چاکرا ها
    دو تمرکز
    سه موفقیت
    چهار جذب عشق
    سپاسگذارم

    1. reza.javanshir گفت:

      سلام دوست عزیز.
      خیر بی اثر نمیشه.
      در رابطه با جملات و نحوه نوشتن جملات در داخل تمرین به خوبی به همراه مثال توضیح داده شده چون در اصل باید خودتون بنویسید تا بار احساسی داشته باشه.

  16. رضا گفت:

    سلام جناب جوان شیر عزیز

    اول تشکر میکنم از شما بابت مقالات بسیار مفیدتون

    بعدش یه سوال ذهنمو درگیر کرده جسارتا چرا هیچ یک از ادمین های هیچ سایتی که سابلیمینال تولید میکنن نه چشاشون رنگیه نه رنگ پوست تغییر دادن و نه …
    کاملا ادم های عادی و معمولی هستن؟
    البته عذر میخوام بابت رک بودنم من خودم به سابلیمینال ایمان دارم ولی اینکه خوده سازنده هاش چرا استفاده نکردن؟
    چون من از فایل های چندین سایت استفاده کردم و اکثر ادمین و مدیران سایت ها رو دیدم.

    1. reza.javanshir گفت:

      سلام دوست عزیز.
      به نکته خیلی خیلی خوبی اشاره کردید. اینکه چرا خودشون چشم رنگی نستن و خیلی عادی هستن برمیرگرده به خود فرد که چه خواسته ای داره.
      دقیقا هم راستا با سوالتون قرار هست یک مطلب هم در سایت گزاشته بشه که در اون مطلب به این اشاره میشه که چطور چند سابلیمینال رو ترکیب کنیم تا نتیجه خوبی بگیریم ،
      برای مثال ، من از سابلیمینال های افزایش اعتماد به نفس ، افزایش اقتدار و ثروت به طور همزمان استفاده میکنم و این کمک میکنه تا ما به موفقیت برسیم ، اینکه چرا واقعا خودم به شخصه بر روی تغییر رنگ چشم وقت نمیزارم برمگیرده به خواسته هایی که دارم .
      من خیلی روی بحث متافیزیک و عرفان تحقیقات داشتم و دنبالشون کردم ، در درکی که از عرفان و متافیزیک رسیدم ، هیچ نیازی ندونستم تا رنگ چشمان خودم رو تغییر بدم ، چون در بحث چاکرا ها و عرفان شما به این درک میرسید که چطور خودتون رو همونطور که هستید باور کنید .
      برای همین از سابلیمینال ثروت خودمون استفاده میکنم که بسیار عالی هست و حتما توصیه میکنم ، و در ضمن قبلا من روی رنگ چشم کار کردم و چشمام از قهوه ای تیره به عسلی رسید و دیگه ادامه ندادم و هنوز هم رنگ چشم هام همون عسلی باقی مونده.
      اما اگر واقعا کابران اینطور فکر میکنند من خودم داوطلب میشم و به مدت ۳ تا ۴ ماه از عملکرد خودم و تصویر چشم هام گزارش میزارم داخل سایت تا به همه بتونم اثبات کنم ، هرچند که گفتم از سابلیمینال های ترکیبی که استفاده میکنم واقعا برام معجزه کرده .
      شما سوال خیلی عالی رو مطرح کردید و باعث شدید تا من هم برای خاطر جمعی کاربران این کار رو بکنم ، شاید بخشی رو در سایت بزارم تا گزارش هام رو هفته به هفته در رابطه با رنگ چشم ارائه بدم.
      اما بزارید این مورد رو از یک ماه دیگه استارت میزنم چون الان توی مجموعه خیلی مسائل هست که باید انجام بشن و باعث میشن تا ذهنم درگیر باشه و با تمرکز کامل نتونم این کار رو انجام بدم.
      با تشکر

      1. رضا گفت:

        خیلی خیلی سپاسگذارم از پاسختون
        حقیقتا این سوال رو توی همون سایت ها مطرح کردم و اصلا تایید نشد که بخوان جوابی داشته باشن بازم به شما دست مریزاد میگم که خیلی منطقی جوابمو دادین…این نشانه صداقت شما توی کارتون هست…مطمئن نبودم این کامنت اصلا تایید بشه چه برسه پاسخ بدین.
        ممنونم از لطفتون
        موفق باشید

        1. reza.javanshir گفت:

          خواهش میکنم ، ممنونم از شما بابت ارائه این سوال خوبتون .
          با تشکر

    2. انیس گفت:

      اتفاقا چنین سوالی تو ذهن منم پیش اومد ولی کسی جواب نداد متاسفانه

  17. محسن دوستی گفت:

    مطالب عالی…مفید..و قابل درک بود باور کنید بهتر از سایت شما من ندیدم موفق باشید????????

    1. reza.javanshir گفت:

      خواهش میکنم ، لطف دارید
      موفق و سربلند باشید.

      1. khoshbakhtam گفت:

        سلام ممنون هززحمات تون
        ببخشیدمن اشتراک خریدم
        امالینکهاتوایمیل من نیومدند؟ وهمچنین از وره آنلاین هم میشه همزمان استفاده؟ ممنون

        1. reza.javanshir گفت:

          سلام دوست عزیز.
          بله میتونید از دوره انلاین هم استفاده کنید.
          در رابطه با اشتراک باید ابتدا وارد حساب کاربری خودتون بشید تا بتونید از اشتراک استفاده کنید .
          از لینک فراموشی رمز عبور که براتون ارسال میکنم رمز عبور جدید برای خودتون تعیین کنید :
          https://hiddenfact.ir/wp-login.php?action=lostpassword

  18. Parsa گفت:

    ایول دمتون گرم چه زود مقاله میزارین میرم یه چرخی بزنم برمیگردم میبینم یه مقاله گزاشتین????

    1. reza.javanshir گفت:

      خواهش میکنم ،
      اگر بتونیم آگاهی مخاطبان و کاربران رو بالا ببریم باعث میشیم تا کاربرانمون نتایج بهتری بدست بیاورند ، آموزش بهترین سرمایه گزاری هر شخص بر روی خودش هست ، هرچه بیشتر آموزش ببینید نتایج بهتری توی زندگیتون کسب میکنید .
      از شما ممنونم که پیوسته به سایتمون سر میزنید و مقالات مارو مطالعه میکنید.

      1. پیکاسو گفت:

        باید چیکار کنیم تا از سابلیمینال های کمتر از ی ماه نتیجه کامل بگیریم
        لطفا ی راحل بگید

        1. سلام دوست عزیز
          متاسفانه راه حل مشخصی ندارم ، اما میتونم بگم که از تمرینات کاغذ و قلم وشکرگزاری و الفا استفاده کنید و بیشتر در طول روز سعی کنید روی خواستتون متمرکز باشید و بهش فکر کنید.
          با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

author-avatar

درباره

رضا جوانشیر هستم ، مدیر مرکز علمی پژوهشی حقیقت پنهان ، عاشق و علاقمند متافیزیک ، 8 سال تحقیق در زمینه مباحث ارتعاشات ، ناخودآگاه ، باور و کینزی ها

58 thoughts on “۳ عامل مهم در میزان نتیجه گیری از(بیوکینزی و سابلیمینال)

  1. Rahmani گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    آیا میشه تمرین های آلفا،کاغذ وقلم،شکرگذاری باهم استفاده کرد؟
    یعنی مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟

    1. سلام وقتتون بخیر و برکت باشه
      بله میتونید انجام بدید
      تمرینات کاغذ و قلم وشکرگزاری تمرینات نوشتاری هستند و تمرین آلفا تمرین تصویر سازی هست
      برای همین به عنوان مکمل برای نتیجه گیری عالی به شمار میاد
      با تشکر از شما

  2. سما گفت:

    سلام من ساب بینی گوش دادم و تموم نکات رو رعایت کردم
    ولی ساب بر عکس عمل کرد از چند جا پرسیدم گفتن که گاهی اوقات بر عکس عمل می کند ایا حقیقت داره

    1. سلام وقتتون بخیر باشه.
      در رابطه با برعکس عمل کردن ساب دقیقا اتفاق میوفته.
      اما کی؟
      زمانی که سازنده اون سابلیمینال در طراحی جملات تاکیدی مهارت و تخصص نداره. و مثلا جمله تاکیدی اشتباهی در فایل به کار ببره.
      در رابطه با نوع طراحی جملات تاکیدی، من براتون یک لینک مقاله قرار میدم، مطالعه کنید :
      نحوه نوشتن جمله تاکیدی
      با تشکر

  3. aligholpour9594 گفت:

    سلام خسته نباشید بخاطر زحماتتون
    یه سوال داشتم درمورد اینکه
    یه پسر ۱۶ ساله میتونه از یه سابلیمینالی که لایه های زیادی به کار برده شده داخلش و تاکیدات زیادی داره برای تغییر رنگ چشم یا تغییرات فیزیکیه دیگه استفاده بکنه و نتیجه بگیره؟

    1. سلام وقتتون بخیر
      بله میتونه استفاده کنه اما بحث لایه ها چیزی نیست که به همین راحتی به کار برده بشه و مربوط به ساخت ، اگر جایی دیدید که گفتند هزاران لایه داره بدونید چیزی نیست جز ترفند برای فروش محصول ، از محصولات ما استفاده کن با خیال راحت.
      با تشکر

  4. hadis گفت:

    سلام خیلی خیلی خسته نباشین و امید وارم حالتون خوب باشه . واقعا ممنون از سایت خوبتون دمتون گرم عالیه . چند سولی از خدمتتون داشتم اینکه من از سابلیمینال استفاده میکردم ولی الان حدود ۲ ماه میشه که دیگه گوشش ندادم ممکنه که اگه دوباره گوش بدم اثری نداشته باشه ؟ و اگه این طوریه فقط این سابلیمینال اثر نداره یا کلا هر ساب دیگه ای هم استفاده کنم اثری نخواهد داشت ؟ سابم که گوش میدادم برای تغییر رنگ چشم بوده . و یه سوال دیگه میتونیم از طریق تمرین کاغذ و قلم به رنگ چشم دلخواهمون برسیم با توجه به این وضعیت ؟

    1. سلام دوست عزیز
      خیر ایرادی نداره و میتونید مجددا شروع کنید ، بله میتونید با استفاده منظم و زیاد از کاغذ و قلم نتیجه بگیرید.
      با تشکر

  5. تینا گفت:

    سلام
    ی سوال داشتم : ساب کاهش وزن رو با چ سابی ترکیب کنیم بهتر جواب میده؟؟؟
    ممنون از شما و سایت عالیتون ????

    1. سلام دوست عزیز
      بهترین ترکیب سابلیمینال کاهش وزن و سابلیمینال زیبایی نامحدود است ، اگر در کنارش ورزش هم بکنید عالیه که سابلیمینال افزایش اراده رو گوش کنید تا در رژیم و ورزش اراده کافی رو داشته باشید.
      دقت کنید که زمانی که ما باور ها سالمی نداشته باشیم باعث میشه هر فعالیتی در جهت خواسته انجام بدیم به نتیجه نرسیم ، اما با سابلیمینال باور های سالمی رو میکاریم و هر فعالیتی در جهت کاهش وزن از جمله رژیم و ورزش بهترین نتیجه رو بگیرید ، با تشکر

      1. گلی گفت:

        سلام روزتون بخیر، ببخشید من ساب چشم آبی را ازتون خریداری کردم ولی الان که میخام دانلود بکنم تمرین ها را دانلود نمیشه دیگه ، ممنون میشم کمک کنید

        1. سلام دوست عزیز
          در این رابطه لطفا به پشتیبانی تلگرام یا اینستاگرام حقیقت پنهان مراجعه کنید
          با تشکر

  6. Ali گفت:

    سلام مدیرسایت
    من از سایت شما ناراضی هستم
    از دیشب تلاش میکنم که ثبت نام کنم ولی هنوز موفق نشدم و کمک موثری هم از پشتیبان دریافت نکردم ،
    مشکل ؛ دریافت رمز جدید به ایمیلم نمیاد چرا؟!

    1. سلام دوست عزیز
      مطمئن هستید ، ایمیلتون رو درست وارد کردید؟
      به پشتیبانی فنی تلگرام اگر پیام بدید کمتر از ۲ ساعت مشکلتون حل میشه و براتون به صورت دستی رمز جدید قرار میدن.
      با تشکر

  7. luna گفت:

    من همین امروز توی سایتتون عضو شدم ولی واقعا عاشقش شدم
    مطالبی که من جایی ندیده بودم اینجا هست هرچیزی که میخواستم اینجا داره من عاشق متافیزیکم
    سپاس از اینکه سایت به این خوبی دارین????♥️

    1. سلام دوست عزیز
      ممنونم از شما و نظر لطفتون ، مرسی که نظر خودتون رو برای ما و دیگر کاربران به اشتراک گذاشتید و باعث انرژی ما و دیگر مخاطبان شدید
      با تشکر از شما

  8. Yas گفت:

    عالی بود من خیلی خوشم اومد دقیقا هم همین سوالام بودن خیلی استفاده کردم ممنون

    1. خواهش میکنم ، خوشحالم که بهتون کمک کردیم.
      با تشکر از ثبت نظرتون

  9. غزل گفت:

    سلام ببخشید من یه دختر ۱۴ ساله هستم اول اینکه میتونم از سابلیمینال استفاده کنم و دوم اینکه از کجا بفهمم سابلیمینالی که استفاده میکنم اصل هستند و تقلبی نیست خوشحال میشم پاسخ بدین????

    1. سلام دوست عزیز
      با توجه به اینکه سن شما کم هست ، بهتره از تمرینات رایگان کاغذ و قلم وشکرگزاری استفاده کنید ، نتایج خیلی خوبی هم بدست میارید ، نیازی به سابلیمینال هم نیست ، اما اگر خواستید از یک سابلیمینال استفاده کنید ، اون منبع رو با دیگر منابع مقایسه کنید ، راه های ارتباطی ، شبکه های پاسخگویی ، خدمات مختلفی که ارائه داده میشه ، کیفیت کار و کیفیت تصاویر و مقالاتی که اون وبسایت ارائه میده رو مورد بررسی و مطالعه قرار بدید و ببنید که کدوم منبع میزان اعتبار بیشتری داره؟
      این راه ها میتونه بهتون کمک کنه.
      با تشکر

  10. امیر گفت:

    سالبینال های شما فوق العاده است

    1. ممنونم از شما دوست عزیز.
      اگر ممکن هست نتایجتون روهم با دوستان به اشتراک بگذارید.
      با تشکر

      1. کمند گفت:

        سابلیمینال هاتون به چه زبانبه؟_کپی هست یا خودتون تهیه ومیسازیدشون؟

        1. سلام دوست عزیز
          به زبان فارسی هستش و توسط تیم خودمون هم ساخته میشه

        2. فاطی گفت:

          سلام میشه آدرس سایت حقیقت پنهان در تلگرام که گفتید توش فعالیت دارید در مورد ساب ها و نتایج رو اینجا بزارید من برم عصو شم ببینم
          اخه اصلا پیدا نمیکنم بعد اینستامم به مشکل خورده برا همین گفتم
          ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ گو باشید

        3. سلام وقتتون بخیر باشه خانم فاطمه عزیز
          ایدی تلگرام مجموعه : @hiddenfact_subliminal
          ایدی پشتیبانی تلگرام: @hiddenfact_support2
          با تشکر از شما

  11. امیر گفت:

    ببخشید من یه سوال دارم اونم اینکه چرا باید یه ساعت به سالبینال گوش داد
    من هر سایتی رفتم نوشته بود هر چه قدر بیشتر استفاده کنی زودتر نتیجه میگیری
    بیشتر اونا هم نتبجه گرفته بودن
    ..
    ..
    ممنون میشم توضیح بدین

    1. سلام دوست عزیز.
      حتما مقاله ، جرا نباید بیشتر از یک ساعت به سابلیمینال گوش داد ، رو مطالعه کنید.
      به طور کامل نوشتیم ، نحوه ساخت ما با بقیه متفاوت هست

      1. رها گفت:

        سلام وقت بخیر الان من ۳روز بابت بیوکنزی چشم عسلی پرداخت کردم اما فایل رو ارسال نمی کنید پاسخگو هم نیستید. به نظرم این بی احترامی هست نسبت به ما که به شما دوستان اعتماد میکنیم.

        1. سلام دوست عزیز
          شما تازه ۳ روز هست که هزینه بیوکینزی اختصاصی رو پرداخت کردید . حتما بهتون گفته شده که ساخت بیوساب بین ۷ تا ۱۰ روز زمان میبره ، نگران نباشید براتون ارسال میشه ، نظرات دیگران رو بخونید نارضایتی نیست و اگر بوده مثل پاسخی که به شما دادم ، قانع و متوجه شدند که مشکلی وجود نداره
          البته احتمالا کم کاری از ما بوده که به شما گفته نشده که تایم آماده سازی بین ۷ تا ۱۰ روز طول میکشه
          متشکرم از اینکه درک میکنید

  12. امیرحسین گفت:

    سلام.
    ۱- قسمتی از سایت نوشته بودید که برای گوش کردن به ساب هدفون باید قابلیت لفت و رایت داشته باشه میشه بیشتر توضیح بدید.
    ۲_ این دوره مدیتیشن که قراره منتشر بشه روی خواب تاثیر داره؟ چون وضع خوابم اصلا خوب نیست و خوب خوابم نمیبره و نمیتونم سحر خیز باشم. ایا روشی برای حل این مشکل دارید؟

    1. امیرحسین گفت:

      سلام. ببخشید جواب سوالم را ندیدم دوباره فرستادم. فقط یه سوال دیگه دارم. این دوره مدیتیشین که میخواهید بگذارید روی خواب موثر هست؟

      1. سلام دوست عزیز.
        یکی از بحث های دوره مدیتیشن کیهانی مربوط به متعادل سازی چاکراهاست که همین باعث تعادل در تمام ابعاد زندگی میشه .
        با تشکر

    2. سلام دوست عزیز.
      ببینید قابلیت راست و چپ که میگیم نان دیگرش همون استریو هست ، یعنی روی هندزفری نوشته شده که L و R که مشخص کرده هر کدوم برای کدام گوش هست.
      یکی از بحث های دوره مدیتیشن کیهانی مربوط به متعادل سازی چاکراهاست که همین باعث تعادل در تمام ابعاد زندگی میشه .
      با تشکر

  13. امیرحسین گفت:

    سلام
    .۱- ایا هندزفری که برای گوش دادن استفاده میکنیم باید قابلیت خاصی داشته باشه؟ چون یه بار تو یه جا دیدم نوشتین که باید قابلیت لفت و رایت داشته باشه که منظورتونو نفهمیدم. مگه نباید هر دو قسمت هندزفری موقع شنیدن فعال باشه.
    ۲_ ایا می توان هنگام مطالعه به ساب ها گوش کرد؟
    ۳_ من مشکل خواب دارم. شب دیر خوابم میبره و مدت خوابم هم کمی زیاده. ایا به جز ساب میتوان از روشی مانند مدیتیشن استفاده کرد که این مشکلم حل بشه. چون الان دارم از یه ساب استفاده میکنم و دیگه زمان ندارم روی ساب دیگه بزارم.

    1. سلام دوست عزیز.
      ۱ : هندزفری باید راست و چپ داشته باشه ، یعنی حالت استریو باشه ، که احتمالا شما با حالت استریو بهتر متوجه منظور من از راست و چپ بشید.
      ۲ : بله میتونید در حین مطالعه و کار های روز مره به سابلیمینال گوش کنید اما طبق برنامه استفاده شما کلا در روز باید یک ساعت گوش کنید و همون یک ساعت رو به ۶ تا ۱۰ دقیقه تقسیم کنید ، پس بهتر نیست اون ده دقیقه رو اختصاص بدیم به سابلیمینال ؟
      تا هم ذهنمون آروم بشه و هم حداکثر تاثیر رو از سابلیمینال ببریم.
      ۳ : هر نیم ساعت مدیتیشن عمیق برابر با ۴ ساعت خواب ، پس با مدیتیشن میتونید کمبود خواب رو جبران کنید ، خود من سال ها پیش برای کمبود خواب از مدیتیشن استفاده میکردم.
      با تشکر

  14. ابولفضل گفت:

    با سلام
    ببخشید من یه سؤال داشتم لطف میکنید اگه راهنماییم کنید
    (شما گفتید در طول روز بیشتراز یک ساعت نباید به سابلیمینال ها گوش کرد وگرنه اگه بیشتر باشه ذهن مقاومت میکنه) من در طول شبانه روز بخاطر کاری که دارم بیشتراز ۳ الی ۴ساعت نمیتونم بخوابم و من سابلیمینالو به ۶ قسمت ۱۰دقیقه ای تقسیم کردم طبق گفته شما
    یعنی من امروز به مدت یک ساعت سابُ گوش میدم وشب فقط ۳ ساعت میخوابم و دوباره شروع میکنم به گوش دادن ساب به مدت ۶تا ده دقیقه، که قبل از خواب و بلافاصله بعداز خوابم هم هست
    این مسئله موجب مقاومت ذهنی من نمیشه؟!
    نمیدونم درست منظورمو رسوندم یا نه????امیدوارم متوجه منظورم بشید????????

    1. سلام ابولفضل عزیز.
      کاملا متوجه منظورتون شدم . نه ایرادی نداره ، همین که به وعده های ۱۰ دقیقه ای تقسیم کردید ، خیلی خوبه و باعث مقاومت نمیشه، اما سعی کنید ساعت خوابتون رو بیشتر کنید ، چون بدن برای ترمیم DNA و کلا برای رشد و تغییر و بازیابی انرژی از دست رفته نیاز به خواب داره ، اگر نمیتونید خواب رو زیاد کنید ، میتونید با مدیتیشن این کمبود خواب رو جبران کنید ، چون نیم ساعت مدیتیشن اصولی برابر با ۴ ساعت خواب ، از لحاظ دریافت انرژی.
      اما به طور کل مشکلی ندارید ، با تشکر

      1. ابولفضل گفت:

        خیلی ممنونم از راهنماییتون????❤️????
        ببخشید ‌‌‌شما در رابطه با خواب ساب یا مقاله ای در خصوص مدیتیشن دارید؟!

        1. سلام دوست عزیز.
          برای خواب سابلیمینال رویای شفاف هست و در رابطه با مقاله قصد داریم تا یک مدیتیشن برای ورود به خلصه و تقویت تصویر سازی بنویسیم براتون.
          با تشکر

        2. ابولفضل گفت:

          خیلی خیلی ممنون????❤️
          این مقاله تا چه مدت دیگه رو سایت میزارید؟
          و اینکه من که بیشتراز ۴ ساعت نمیتونم بخوابم یعنی ممکنه از سابلیمینال (چشم درشت) نتیجه نگیرم یا نتیجه اون چیزی که میخوام نشه؟:(

        3. خواهش میکنم ابولفضل عزیز.
          قطعا خواب یک عامل خیلی مهم محسوب میشه و اگر رعایت نشه ، ممکنه اون نتیجه که میخواهیم رو نگیریم.
          اما امکان داره سیستم بدنی شما عادت کرده باشه و با ۴ ساعت خواب تمام نیازهاشو برطرف کنه و هیچ مشکلی نداشته باشید ، افراد زیادی رو میشناسم که در شبانه روز خواب خیلی کمی دارند اما مثل فردی که خواب ۸ ساعته دارن بازدهی دارند ، چون سیستم بدنی عادت کرده و مشکلی نداره.
          با تشکر

  15. اميرعلى طهرانى گفت:

    سلام خسته نباشید یک سوال داشتم اینکه ساب بدون روش کاغذ و قلم بى اثر میشه و تاثیری نمیگذارد و حتما باید کاغذ و قلم باشه؟
    و خواهشا بهترین جملات تاثیرگذاره کاغذ قلم براى این چهار مورد بدین بهم ممنون
    یک متعادل شدن چاکرا ها
    دو تمرکز
    سه موفقیت
    چهار جذب عشق
    سپاسگذارم

    1. reza.javanshir گفت:

      سلام دوست عزیز.
      خیر بی اثر نمیشه.
      در رابطه با جملات و نحوه نوشتن جملات در داخل تمرین به خوبی به همراه مثال توضیح داده شده چون در اصل باید خودتون بنویسید تا بار احساسی داشته باشه.

  16. رضا گفت:

    سلام جناب جوان شیر عزیز

    اول تشکر میکنم از شما بابت مقالات بسیار مفیدتون

    بعدش یه سوال ذهنمو درگیر کرده جسارتا چرا هیچ یک از ادمین های هیچ سایتی که سابلیمینال تولید میکنن نه چشاشون رنگیه نه رنگ پوست تغییر دادن و نه …
    کاملا ادم های عادی و معمولی هستن؟
    البته عذر میخوام بابت رک بودنم من خودم به سابلیمینال ایمان دارم ولی اینکه خوده سازنده هاش چرا استفاده نکردن؟
    چون من از فایل های چندین سایت استفاده کردم و اکثر ادمین و مدیران سایت ها رو دیدم.

    1. reza.javanshir گفت:

      سلام دوست عزیز.
      به نکته خیلی خیلی خوبی اشاره کردید. اینکه چرا خودشون چشم رنگی نستن و خیلی عادی هستن برمیرگرده به خود فرد که چه خواسته ای داره.
      دقیقا هم راستا با سوالتون قرار هست یک مطلب هم در سایت گزاشته بشه که در اون مطلب به این اشاره میشه که چطور چند سابلیمینال رو ترکیب کنیم تا نتیجه خوبی بگیریم ،
      برای مثال ، من از سابلیمینال های افزایش اعتماد به نفس ، افزایش اقتدار و ثروت به طور همزمان استفاده میکنم و این کمک میکنه تا ما به موفقیت برسیم ، اینکه چرا واقعا خودم به شخصه بر روی تغییر رنگ چشم وقت نمیزارم برمگیرده به خواسته هایی که دارم .
      من خیلی روی بحث متافیزیک و عرفان تحقیقات داشتم و دنبالشون کردم ، در درکی که از عرفان و متافیزیک رسیدم ، هیچ نیازی ندونستم تا رنگ چشمان خودم رو تغییر بدم ، چون در بحث چاکرا ها و عرفان شما به این درک میرسید که چطور خودتون رو همونطور که هستید باور کنید .
      برای همین از سابلیمینال ثروت خودمون استفاده میکنم که بسیار عالی هست و حتما توصیه میکنم ، و در ضمن قبلا من روی رنگ چشم کار کردم و چشمام از قهوه ای تیره به عسلی رسید و دیگه ادامه ندادم و هنوز هم رنگ چشم هام همون عسلی باقی مونده.
      اما اگر واقعا کابران اینطور فکر میکنند من خودم داوطلب میشم و به مدت ۳ تا ۴ ماه از عملکرد خودم و تصویر چشم هام گزارش میزارم داخل سایت تا به همه بتونم اثبات کنم ، هرچند که گفتم از سابلیمینال های ترکیبی که استفاده میکنم واقعا برام معجزه کرده .
      شما سوال خیلی عالی رو مطرح کردید و باعث شدید تا من هم برای خاطر جمعی کاربران این کار رو بکنم ، شاید بخشی رو در سایت بزارم تا گزارش هام رو هفته به هفته در رابطه با رنگ چشم ارائه بدم.
      اما بزارید این مورد رو از یک ماه دیگه استارت میزنم چون الان توی مجموعه خیلی مسائل هست که باید انجام بشن و باعث میشن تا ذهنم درگیر باشه و با تمرکز کامل نتونم این کار رو انجام بدم.
      با تشکر

      1. رضا گفت:

        خیلی خیلی سپاسگذارم از پاسختون
        حقیقتا این سوال رو توی همون سایت ها مطرح کردم و اصلا تایید نشد که بخوان جوابی داشته باشن بازم به شما دست مریزاد میگم که خیلی منطقی جوابمو دادین…این نشانه صداقت شما توی کارتون هست…مطمئن نبودم این کامنت اصلا تایید بشه چه برسه پاسخ بدین.
        ممنونم از لطفتون
        موفق باشید

        1. reza.javanshir گفت:

          خواهش میکنم ، ممنونم از شما بابت ارائه این سوال خوبتون .
          با تشکر

    2. انیس گفت:

      اتفاقا چنین سوالی تو ذهن منم پیش اومد ولی کسی جواب نداد متاسفانه

  17. محسن دوستی گفت:

    مطالب عالی…مفید..و قابل درک بود باور کنید بهتر از سایت شما من ندیدم موفق باشید????????

    1. reza.javanshir گفت:

      خواهش میکنم ، لطف دارید
      موفق و سربلند باشید.

      1. khoshbakhtam گفت:

        سلام ممنون هززحمات تون
        ببخشیدمن اشتراک خریدم
        امالینکهاتوایمیل من نیومدند؟ وهمچنین از وره آنلاین هم میشه همزمان استفاده؟ ممنون

        1. reza.javanshir گفت:

          سلام دوست عزیز.
          بله میتونید از دوره انلاین هم استفاده کنید.
          در رابطه با اشتراک باید ابتدا وارد حساب کاربری خودتون بشید تا بتونید از اشتراک استفاده کنید .
          از لینک فراموشی رمز عبور که براتون ارسال میکنم رمز عبور جدید برای خودتون تعیین کنید :
          https://hiddenfact.ir/wp-login.php?action=lostpassword

  18. Parsa گفت:

    ایول دمتون گرم چه زود مقاله میزارین میرم یه چرخی بزنم برمیگردم میبینم یه مقاله گزاشتین????

    1. reza.javanshir گفت:

      خواهش میکنم ،
      اگر بتونیم آگاهی مخاطبان و کاربران رو بالا ببریم باعث میشیم تا کاربرانمون نتایج بهتری بدست بیاورند ، آموزش بهترین سرمایه گزاری هر شخص بر روی خودش هست ، هرچه بیشتر آموزش ببینید نتایج بهتری توی زندگیتون کسب میکنید .
      از شما ممنونم که پیوسته به سایتمون سر میزنید و مقالات مارو مطالعه میکنید.

      1. پیکاسو گفت:

        باید چیکار کنیم تا از سابلیمینال های کمتر از ی ماه نتیجه کامل بگیریم
        لطفا ی راحل بگید

        1. سلام دوست عزیز
          متاسفانه راه حل مشخصی ندارم ، اما میتونم بگم که از تمرینات کاغذ و قلم وشکرگزاری و الفا استفاده کنید و بیشتر در طول روز سعی کنید روی خواستتون متمرکز باشید و بهش فکر کنید.
          با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *